1. Pitanje broj: #48997

    Poštovani, u novembru sam dobila 5 dana ranije menstruaciju (trebalo je 19. A dobila sam 15.) koja je trajala punih 16 dana. Ginekolog mi je dao tbl orgametril 3x1. Pila sam ih 10 dana i posle 2 dana od prestanka uzimanja istih (9. Decembra) ponovo sam dobila menstruaciju koja je trajala 3 dana. Pre četiri dana sam ponovo dobila (21. Decembar) , ali je krvarenje braon s nekim tačkicama i neprijatnog mirisa kao na metal. Ginekolog kaže da je sve u redu i da uz to i pokazuje te da je krvarenje posledica hormonskog poremećaja. Dala mi je da opet pijem iste tbl. Na osnovu čega ona može da zaključi da je u pitanju hormonski poremećaj i da li je rešenje da pijem tbl svaki put kada krvarim mimo ciklusa? Meni ništa nije jasno, stomak me peče već više od mesec dana i nimalo se ne osećam prijatno, imam osećaj kao da je pod nekim pritiskom. Unapred zahvalna

    Odgovoreno: 26. 12. 2009.
    • Poštovana,
      Treba da uradite ultrazvučni pregled male karlice i da se vidi eventualni razlog krvavljenja, d a li ste imali odnos zadnji dan m. Ciklusa,. Potrebno je uraditi i hormonalni status,.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #48997

    • Postovani dva mjeseca unaprijed pokusavamo na bebi prije nego sto sam pokusala menzis sam imala redovan i uredan. Prvi mjesec pokusaja nismo uspjeli poraditi na bebi dobila sam mc i trajala je 6 dana. Imali smo odnos zadnji dan menzisa. . Ovaj mjesec sam dobila 5 dana ranije. . . Sta i kako da radim?

Ostavite komentar