1. Pitanje broj: #46920

    Postovani, imam 30 godina, jedno dete i veliku zelju za drugim. Moj problem je neredovna menstruacija - imala sam u junu pa tek u oktobru. Moja doktorka mi je rekla da mi je organizam preosetljiv i da se jedino zbog toga javlja taj problem. Poslednjih 2 meseca pijem tablete cikloproginova i ciklusi su mi ok, ali sam pocela naglo da se gojim. Koliko dugo bi morala da pijem te tablete, da li bi mogla da napravim pauzu neki mesec da vidim kako ce biti bez njih i da li one mogu negativno da uticu na zacece. Veliki pozdrav

    Odgovoreno: 02. 12. 2009.
    • Poštovana,
      Niste naveli da li vam je uradjen ultrazvučni pregled vaginalnom sondom da bi se videlo da li postoji neki organski uzrok vašeg hormonalnog poremećaja,.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #46920

    • Vesna pavicevic 02. 12. 2009.

      Postovana gospodjo. Ja nisam doktor al mogu da ti kazem nesto sto ce ti popraviti raspolozenje. Imam prijateljicu koja nikada u zivotu nije imala redovan ciklus jednom u godinu ili dvije. Nema nikakvih zdrastvenih problema i ima 3 djece. Uvijek smo joj se divili jer ne mora muku mucit svaki mjesec oko ciklusa a ona se nama divila jer smo mi znali kada smo osteli u drugom stanju a ona nije dok joj se ne pocne mucit na kafu. Tako da ne vjerujem da imas razlog za zabrinutos. Samo naprijed,. Zelim ti sto vise zdravog potomstva.

Ostavite komentar