1. Pitanje broj: #46170

    Pre godinu dana imala sam iii grupu pa. Radjena mi je kiretaza kanala i isecak, tipiyacija na hpv i to je bilo dobro. Sada je pa ii. Receno mi je da imam kondilome, a drugi gineholoyi su rekli da ih nemam samo mi je sluzokoza takva. Pre neki dan sam isla kod dermatologa i on je jedva video kondilome - dve male tzv. Bradavice. Doktrorka je to premazala azotom i zakazala jos 2-3 premaza radi sigurnosti. Imam iii/a grupu sekreta i ako mozete da, mi kazete da li su potrebne vaginalete posto mi mo gineholog nije nista dao. P. S. Najvise me interesuje da li moj parner moze da bude prenosilac a da on nema nista, kako da mu saopstim plaseci se da ce to razumeti. Ima li veze sa tim i moj slab imunitet jer imam i koksaki i adeno virus i moze li hlamidija biti jedan od uzrocnika istog kako da zastitim i sebe i njega. Hvala

    Odgovoreno: 26. 11. 2009.

Komentari na pitanje: #46170

    • Da li su macmiror complex vaginalete dobre u borbi protiv hlamidija? 12 ih ima u kutiji

Ostavite komentar