1. Pitanje broj: #45892

    Pijem yasmin pilule već dve godine bez ikakvih nuspojava, školski sam primer dobre reakcije na pilule. Redovno radim gine. Preglede i kontrole krvi. U velikoj sam dilemi pa vas molim da mi odgovorite - da li je preporučljivo, prema najnovijim istraživanjima i u skladu sa pilulama poslednje generacije, praviti pauzu u oralnoj kontracepciji jer nalazim na različite stavove kod lekara i kod laika.

    Odgovoreno: 19. 11. 2009.

Ostavite komentar