1. Pitanje broj: #45872

    Poštovani, imala sam intervenciju tbog promena u predelu introitusa i fornixa vagine. Radiotalasima je načinjena vaporizacija tih promena. Dr je dao dijagnozu: condyllomata accumynata, a da prethodno nije obavio niti jedan test. Ujedno, imam i ranicu na grliću materice. I nakon kontrole imam povećan sekret i dr nije iz tog razloga nije uradio papa test. Da li je to u redu? Da li je u redu raditi vaporizaciju, a da prethodno nije uradjen ni jedan test i nije ustanovljeno koju vrstu hp virusa imam? Unapred zahvaljujem

    Odgovoreno: 20. 11. 2009.

Ostavite komentar