1. Pitanje broj: #45040

    Proslog meseca sam dvaput radila papa test, i oba puta pokazao je trecu grupu. Doktorka je preporucila biopsiju koju sam uradila i danas mi je javila da mi je rezultat u principu dobar, jedino sto biopsija pokazuje prisustvo virusa, ali dobrocudnog. Ona mi preporucuje da dodjem kod nje da mi laserski ukloni virus sa grlica, da jednog dana ne bi prerastao u maligni. Da li mi vi preporucujete ovakvu intervenciju, s obzirom da nisam jos nigde procitala da je virus moguce ukloniti laserom? Inace nikad nisam imala kondilome, kolposkopija je u redu, jedan porodjaj carskim rezom pre godinu dana, hvala unapred! Pozdrav!

    Odgovoreno: 12. 11. 2009.

Ostavite komentar