1. Pitanje broj: #44117

    Postovani doktore, prilikom laboratorijskih analiza utvrdjeno je da je uzrok mog neregularnog ciklusa insulinska rezistencija. Pocela sam da koristin gluformin (800 mg 3 puta dnevno) i primolut nor (radi regulisanja ciklusa a ne za zastitu od trudnoce) . Moj doktor smatra da posle pola godine mogu da ostanem u drugom stanju a ja sam zabrinuta i molim da mi odgovorite: ako bih ostala trudna ranije, pre isteka tog roka od sest meseci, da li bi uzimanje primoluta moglo da ima negativne posledice na trudnocu? Unapred hvala

    Odgovoreno: 02. 11. 2009.

Ostavite komentar