1. Pitanje broj: #41966

    Da li eftil retard 500 (jedna tableta uvece na tezinu od 50 kg) mogu da uticu i kako na trudnocu? Kakva su vasa iskustva sa ovom vrstom pacijentkinja? Da napomenem, napade nisam imala od 1998g kada sam ga naglo ukinula i sada se plasim da ga ukinem da ne bih isprovocirala sledecu trudnocu posto sam imala spontani pobacaj u 5-oj nedelji. Na pregledu posle kiretaze doktor mi je ustanovio dijagnozu pod spekulumom znaci cervicita i kolpita. U forniksima vagine, promene suspektne na hpv inf. Bimanuelno uterus u avf, normalne velicine, cvrst, mobilan neosetljiv. Dg: colpitis, cervicitis chr obs. Condyloma acc.

    Odgovoreno: 14. 10. 2009.

Ostavite komentar