1. Pitanje broj: #41914

    Postovani, imam ranice izmedju vagine i anusa koje ne znam kako su nastale. Mazala sam garamicinom i zarasle su skoro ali se otvara poneka mala nova. Da li je u pitanju neka infekcija ili posledica mog mazanja prethodnog. Pre garamicina sam namazala mlekom za telo i cini mi se da se tad upalilo. Proteklo je nedelju dana od kako su se pojavile. Javlja mi se i sekret belicast koji me žari. Hvala unapred.

    Odgovoreno: 15. 10. 2009.
    • Poštovana,
      Da li tas prome4na peče ili svrbi, po opisu mogla bi biti infekcija korena dlake ali i herpes genitalis te vam je moja preporuka da se javite ginekologu,.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #41914

    • Postovani, imam ranicu izmedju anusa i vagine, koja je bolna i pracena svrabom. Odnosi su mi bolni i vrlo cesto krvarim prilikom odnosa. Bila sam kod ginekolaga, svi brisevi, i pregledi su mi uredni, bez bilo kakvih glivica i bakterija. Po preporuci ginekologa koristila sam vaginalete, sto je smanjilo pojavu sekreta, kojeg je imalo previse. Da li mi mozete reci sta bi bilo dobro da koristim za ranice, ili je potrebno da se javim nekom drugom lekaru. Unapred hvala, i izvinite zbog opsirnosti poruke.

Ostavite komentar