1. Pitanje broj: #41005

    Ginekolog mi je prepisao cyclo-progynova tablete, kako bi mi se regulisao menstrualni ciklus, jer je neredovan, medjutim vec u prvoj sedmici koriscenja javilo mi se "tamno" ne toliko obimno krvarenje. Da li treba da prestanem sa uzimanjem leka i zbog cega je doslo do ovakve rakcije? Unapred hvala

    Odgovoreno: 01. 10. 2009.

Komentari na pitanje: #41005

    • Imam 15 godina, i dobila sam dva puta u decembru i dva puta u januaru. Otisla sam kod ginekologa i on mi je prepisao cyclo-progynova tablete. Na internetu sam citala komentare u kojima pise da se gotovo svaka druga zena ugojila od njih. Da li postoji mogucnost da se i ja ugojim, i da li treba da prestanem da uzimam tableta da se ne bih ugojila? Unapred hvala: ) i jos jedno pitanje. Da li postoji neki prirodniji nacin za regulaciju menstruacije, ili je ispijanje ovih tableta jedino resenje? Ako postoji, kazite mi sta je to, i kako da ga konzumiram. Jos jednom hvala unapred.: )

    • I ja sam pila te tablete zbog neredovnog ciklusaali nisam dobila ni posle nedelju dana, da li je to normalno

    • Ja sam pila te tablete da bi ostala trudna tri meseca i nista mi nisu pomogle, lekar mi je rekao da moj organizam nije prihvatio te tablete.

Ostavite komentar