1. Pitanje broj: #39696

    Postovani doktore, pre par meseci sam vam pisala u vezi drugarice koja se nakon porodjaja razbolela i dijagnoza joj je cardiomiopatia dilativa. Od tad se donekle oporavila i cini se da oporavak kontinuirano i lagano tece i dalje. Pridrzava se terapije i promenila je koliko je mogla stil zivota, medjutim desilo se ono sto nikako nije smelo, niti se ikad ranije desilo, ostala je u drugom stanju. Lekari su je na to itekako opominjali i svesna je da to nije smelo da se desi a i ne zeli vise dece ali eto desilo se. Nijedna privatna klinika u novom sadu ne zeli da radi abortus nakon sto im kaze dijagnozu. Svi je upucuju na drzavnu kliniku ali se ona ne usudjuje tamo posto ju je sramota i boji se njihovih grdnji posto je imala vrlo neprijatnih iskustava i nehumanog ophodjenja prema njoj od pojedinih doktora. Molim vas da mi kazete da li je taj abortus zaista toliko rizican i zbog cega jer je ona u velikom strahu iako je trudnoca mala, mesec dana, bojim se da odugovlaci sa tim iz straha pa bih volela da joj bilo sta kazem pre nego sto ode. Hvala od srca

    Odgovoreno: 24. 09. 2009.

Ostavite komentar