1. Pitanje broj: #39532

    Postovani, imam insulinsku rezistenciju i blazu hypertenziju. Bila sam godinu dana na sledecoj terapiji siofor 1000 x 2, i prilenap h 1/2. Ostala sam u drugom stanju, pa me zanima da li upotreba ovih lekova tokom prve 3 nedelje trudnoce moze da ima neki uticaj na plod? S postovanjem zabrinuta trudnica

    Odgovoreno: 24. 09. 2009.

Ostavite komentar