1. Pitanje broj: #35709

    Poštovani,
    Kakve su Novynette tablete - kontracepcija? Javite mi što pre. jer mi je moj ginekolog njih preporučila. Ali pročitala sam neki čudan članak na netu da one ne smeju da se prodaju više. Pomozite mi!
    Hvala.

    Odgovoreno: 06. 08. 2009.
    • Pila sam novinete dva meseca i kod drugog dolaska menstruacije bilo mi je prilicno lose, mucnina, nesanica. . I prestala sam piti (namera je bila da nemam toliko jake bolove) i nedavno sam pocela opet da ih pijem, pila sam 7 dana (u toku menstruacije jer tako treba) i sad u toku tih dana imala sam glavobolje pa sam prestala piti i mentruacija je prosla ali ja i dalje krvarim, ovo je vec 2 nedelje da imam, nije uopste obilno, malo ali opet, da li je to posledica tome da sam prestala nakon 7 dana?

    • Ja ih pijem vec godinu dana i prezadovoljna sam! Prvi mesec koriscenja sam imala neko kao tackasto krvarenje, ali to je bilo samo tada, koza mi je sada savrsena, menstruaciju dobijam tacno na dan i duplo je manje obilna nego ranije, ali to se tek ustalilo nakon 6 meseci! Poz

    • Interesuje me dali sam zasticena od trudnoce, ako redovno pijem novynette tablete, ili moram da koristim dodatnu zastitu?

    • Pocela sam da pijem novynette pre 2 meseca. Posle prve kutije sam normalno dobila menstruaciju koja je bila kao i uvek do sada. Ali posle druge kutije nisam imala menstruaciju vec sam samo imala 2 dana pojacan sekret kao u postmenstrualnom periodu. Nisam sigurna da li je to normalno, da li je to samo privikavanje na pilule? Mada mi je cudno da sam posle prve kutije dobila normalno, a posle druge ne.

    • Pocela sma da pijem novynette pre mesec dana i mogu ti reci da sam zadovoljna, nisam imala problematicnu kozu, al je sad cista skroz, nema onih hormonalnih napad promena raspolozenja kao sto sam imala npr od legravana, jedino sto je normalno da se javlja to oskudno krvarenje prva 3 meseca al nije ni to nesto strasno.

    • Kako novynette uticu na kozu? Da li poboljsavaju njeno stanje?

    • Mogli ste da obrazložite, a ne tako jednostavno da odgovorite da nije tačno.

Ostavite komentar