1. Pitanje broj: #35327

    Poštovani,
    Interesuje me, pošto imam kondilome i radila sam tuširanje kondiloma pre dva dana (a doktorica mi je na godišnjem sada pa ne mogu da je pozovem), koje su normalne reakcije na to? Ja osećam sada svrab i koliko primetim kondilomi su pobeleli ali nisu i nestali (a rečeno mi je da će pobeleti i otpasti). Da li je moguće da će oni vremenom otpasti ili ne?
    Hvala unapred.

    Odgovoreno: 04. 08. 2009.

Ostavite komentar