1. Pitanje broj: #32449

    Poštovani,
    ako sam ja imala kondilome pre 4 godine koji su se pre nešto manje od godinu dana vratili u vidu "jednog" na grliću materice a ostalo sve je bilo čisto i koje sam sanirala vaporizacijom i redovne kontrole su pokazale da ih nema (kolposkopski pregled od juče uredan), da li je moguće da sam ih prenela devojci momka sa kojim sam imala odnos, a da je njegov pregled i bris od pre neki dan takođe uredan?
    Hvala unapred

    Odgovoreno: 26. 06. 2009.

Ostavite komentar