1. Pitanje broj: #31277

    Poštovani,
    interesuje me ako se kondilomi otklone kod ginekologa pre porođaja da li taj virus kondiloma može da zarazi bebu pri vaginalnom porođaju. I da li u trudnoći može da zarazi bebu u materici. Molila bih odgovor na oba pitanja.
    Hvala

    Odgovoreno: 11. 06. 2009.

Ostavite komentar