1. Pitanje broj: #31182

    Pre dve nedelje ginekološkim pregledom su mi pronađeni kondilomi na malim usnama, kolposkopija rađena vagina i zidovi uredu, grlić materice uredu, papa test uredu ii grupa, vaginalni i cervikalni bris uredu, doktorka mi je rekla da netreba odmah vršiti intervenciju spaljivanja kondiloma, već mi je zakazala kontrolu i uklanjanje za iii meseca a do tada jačanje imuniteta, imam auto imunu bolest već iii godine, da li postojanje kondiloma znači prisustvo hpv virusa, pošto sam pročitala da osobe sa slabim imunitetom ukoliko su došle u kontakt sa inficiranom osobom infekciju dobijaju za mesec, tri, eventualno godinu dana, interesuje me da li je to tačno, i šta mi vi preporučujete. Kolposkopija rađena u iii mesecu sve uredu, operisana rađena konizacija gde u histo patološkom nalazu nema prisustvo hpv virusa.
    Hvala

    Odgovoreno: 11. 06. 2009.

Ostavite komentar