1. Pitanje broj: #30438

    Poštovani,
    u novembru sam uklanjala kondilome elektokauterom. Danas sam bila na kontroli i doktorka (koja je zamena mojoj doktorki koja je inače skidala kondilome) kaže da ih ne vidi spolja, ali joj se čini da možda ima 2-3 na levom vaginalnom zidu. Mene interesuje da li se ti kondilomi mogu skinuti krioterapijom? Takođe me interesuje da li je bolje da kondilome skida dermatovenerolog ili ginekolog?
    Srdačan pozdrav i unapred hvala na odgovoru

    Odgovoreno: 02. 06. 2009.

Ostavite komentar