1. Pitanje broj: #29842

    Poštovani,
    ja sam u 5 om mjesecu trudnoće od prije mjesec dana otkrivena mi je kandida i kondilomi pa mi je doktorica prepisala terapiju nistatin vag. Svaku 2 gu noć po jednu do kraja trudnoće. Interesuje me da li mogu te vaginalete da utiču na plod jer ću ih koristit do kraja trudnoće? I intresuje me zašto mi se kondilomi na ulazu u vaginu ne miču a moj ginekolog ih spaljuje azotom svakog mjeseca, i kaže da su kondilomi ok, ne rastu al se i ne povlače pa me interesuje zašto se ne miču kad ih je spaljivao već 3-puta?
    Hvala

    Odgovoreno: 25. 05. 2009.

Ostavite komentar