1. Pitanje broj: #29565

    Poštovani,
    nakon ispijene terapije za ureaplasmu i ešerihiju koli, danas sam bila kod ginekologa da uzmem upute za kontrolu. Uzeo mi je papa i sekret koji će biti gotovi tek za mesec dana, no međutim gledao je na mikroskop i rekao mi je da izgleda imam papilome ili kondilome da nije siguran i da treba da proverim ali da ne moram da žurim. Interesuje me da li smem toliko da čekam i kako nije mogao da utvrdi šta je tačno u pitanju, zar se ne vidi razlika?
    Hvala!

    Odgovoreno: 23. 05. 2009.

Ostavite komentar