1. Pitanje broj: #29263

    Dragi doktore,
    Pišem vam po drugi put, na predhodno pitanje ste mi odgovorili i hvala vam na tome. Kod mene je problem kako da ostanem u drugom stanju sve je ok i kod mene i kod supruga jedino kod mene teško dolazi do ovulacije koristila sam klomefin 3 puta do sad i ništa, ovaj mesec sam bez terapije i imam 1 folikul na levom jajniku 22mm, to sam danas videla na ultrazvuku i to danas mi je 20 dan ciklusa a inače dobijam tačno na 30 dana. Kako mi je doktor objasnio to je kasna ovulacija. Molim za Vaš savet koji je najpouzdaniji način kod mene da dođem do bebe pošto je čekam već godinu i po dana a i nabavila sam injekcije poliflamin mite i forte konačno u ponedeljak mi stižu pa i to da probam pošto kažu da uz njih lakše dolazi do začeća a kako i zašto to pojma nemam, zato bi volela da čujem Vaš savet u vezi svega i šta bi mi vi preporučili.
    Unapred hvala. Maca

    Odgovoreno: 19. 05. 2009.
    • Poštovana,
      Mislim da vam se loše radi folikulometrija i da u pravo vreme nemate odnose. Da li ste uradili hsg i ispitali prohodnost jajovoda. Ukoliko jeste javite se ponovno.
      Pozdrav.

Komentari na pitanje: #29263

    • Dali znate gde ima poliflamin mite forte vakcine, i gde mogu da ih nabavim. Trebaju mi molim vas javite mi.

    • Maco, molim te kazi mi gde si nasla ampule poliflamina posto ih ja trazim vise od godinu dana. Posle prve upotrebe ostala sam trudna i rodila zdravog sina. O tada je proslo mnogo, i ni jednom vise nije uspelo. Lecila sam se raznim lekovima, nista nije pomoglo, verujem samo u poliflamin, ali ne mogu da ga nadjem. U zelji da mi neko pomogne, unapred hvala!

    • Doktor mi je preporucio injekcije poliflamin jer desni jajnik mi je prehladjen ali trazila sam u nis bujanovac vranje nema nigde posaljite mi adresu ako imate da ih narucim molim vas jer sam imala dve pobacaja. Hvala na razumevanje.

Ostavite komentar