1. Pitanje broj: #28661

    Poštovani,
    da li primolut nor 5 može izazvati anomalije fetusa ukoliko se popije pre utvrđivanja trudnoće? Pila sam primolut ne znanajući da sam trudna pa je ustanovljen missed abortus. Inače trudnoća je nastala uz cikloprogenovu i klomifen.
    Unapred hvala.

    Odgovoreno: 11. 05. 2009.

Ostavite komentar