1. Pitanje broj: #28154

    Poštovani,
    Nedavno sam vas pitala da li je neophodna operacija fibroadenoma u trudnoći u mom slučaju i odgovorili ste mi da nije. Samo bih vas još pitala da li fibroadenomi mogu izazvati neke probleme tokom trudnoće, npr. začepljenje mlečnih kanala ili sl. ? Pokušavam da shvatim zašto je moj hirurg hteo po svaku cenu da me operiše.
    Hvala najlepše. Izvinite što zapitkujem.

    Odgovoreno: 06. 05. 2009.

Ostavite komentar