1. Pitanje broj: #27033

    Poštovani doktore,
    Zovem se remes jadranka imam 29 godina i skoro 5 godina borim se sa povišenim prolaktinom kada sam bila mlada izostajala mi je menstruacija i pokretali su mi je i tako 1 godinu nisu me slali ni na kakav pregled pred udaju sam otišla i poslali su me na pretragu prolaktina kada sam izvadila rezultat je pokazivao abnormalnih 5670 otišla sam kod doktora i dao mi je da pijem bromokriptin. Pila sam ga jedno vreme povratila mi se menstruacija ali ne zadugo jer sam zatrudnela posle porođaja koji je bio na vreme i normalan 2 godine nije mi se pojavljivala mesečnica ponovo sam počela sa bromo... Delovao je i ponovo sam zatrudnela posle 4 godine. Takođe je i porodaj bio ok. Ali kada sam počela da pijem bromo... Nije delovao otišla sam kod doktora i rekao je da sam postala imuna na lek prepisao mi je dostineks koji sam samo jednom uspela da nađem kod nas u Subotici posle sam našla zamenu cabergolin i pomogao mi je imala sam redovnu mesečnicu 5 godina ali sad mi se ponavlja isto to mesečnicu nemam već 2 meseca imam male glavobolje bila sam kod lekara i rekao je da ponovo pijem bromo... Molim Vas da me posavetujete i da li mi možete reći gde možem da naručim dostineks jer je ipak efikasniji nego bromo kriptin unapred zahvalna i čekam Vaš odgovor u naj kraćem roku.
    Remes Jadranka.
    Hvala!

    Odgovoreno: 20. 04. 2009.
    • Poštovana,
      Kod povišenih vrednosti prolaktina treba posumnjati i na tumor hipofizne žlezde, te Vam je moja preporuka da uradite rengen snimak sele turcije. Dostinex sa receptom možete kupiti u madzarskoj.
      Pozdrav.

Komentari na pitanje: #27033

    • remes jadranka 28. 11. 2011.

      Postovani doktore kako da regulisem kilazu, opet mi se javlja veliki apetit ali menstruacija mi redovno dolazi svaki mesec!! Molim vas da mi pomognete unapred zahvalna remes jadranka

Ostavite komentar