1. Pitanje broj: #21948

    Moja ćerka ima pes ekvinovarus. "96 god je rođena, posle prve operacije dobila gangrenu, zbog spazma arterija i vena/od tada nije rađeno nisata na levom stopalu / molim za vaše mišljenje!

    Odgovoreno: 21. 02. 2009.

Komentari na pitanje: #21948

    • 95 sam godište. Takođe, rađeni su mi obostrano ekvinovarusi kao bebi. . . I to, dvije operacije sam imala. Sada, nakon 16 godina, normalno hodam s tim da jedna noga nije 100% prava, al' se i ne primijeti. Tako da, ukoliko djevojčica ne hoda pravilno ili ne radi vježbe (fizioterapija) ili jednostavno, operacija nije uspjela. Nije to do doktora jbg. A ivana što se tebe tiče, vjeruj, estetski izgled je na zadnjem mjestu kad je ovo u pitanju, ja da nisam operisala noge, ne bih uopšte mogla hodati, a sad hodam normalno mada imam ožiljke od operacije i ta desna noga koja zeza malo. . . Toliko od mene.: )

    • Naravno da je bitno treba je voditi sto vise na fizikalnu pa kod ortopeda po mogucnosti dr sinise ducica u tirsovoj kada se unutrasnji sklopš misica i kosti dovedu u neki red tu nastupa plasticna hirurgija bez brige samo lavlja snaga i sve ce biti ok

    • Kako estetski izgled nije bitan, kako može jedan lekar sebi u komentaru da priušti reč nije bitno, naravno da je bitno ako je jedna baba od 100 godina sa parama sposobna da od lekara dobije izgled devojčice kako to da nisu u stanju da jedno stopalo estetski naprave kako treba.

Ostavite komentar