1. Pitanje broj: #139902

    Postovani, imam 23 godine, i nedavno mi je doktor otkrio da imam skoliozu kicme-scoliosis verth thoracolumbalis (sinistrokonveksna skolioza tl gradus levis blazeg stepena) . Vise godina sam isao u teretanu, i sad me zanima da li ja smijem nastaviti ici u teretanu, nemam nikakvih bolova. Dobijam razlicita misljenja, neko kaze da bih daljnim dizanjem tegova stvar mogao jos pogorsati, dok neko kaze, posto sam zavrsio sa rastom, da je ne mogu ispraviti, da je ne mogu ni kriviti, te slobodno ici u teretanu. Jos mi je pronadjen povecan protok na sistem verth. Art kao posljedica ekstravazalne kompresije. Pozdrav

    Odgovoreno: 31. 08. 2015.

Ostavite komentar