1. Pitanje broj: #173247

    Postovani.Vec 2 godine pogorsava mi se erekcija.povremeno sam uzimao cialis,ali se plasim zbog neugodnpsti,koje sam imao sa ubrzanim disanjem i preskakanjem srca posle uzimanja.vodio sam redovan i intenzivan sexualni zivot,pa mi sada itekako smeta,cak i psihici imam promene raspolozenja,depresiju. Uradio sam uroloski pregled i saljem vam nalaze. Urolog mi je prepisao testoszeron 1 ampula na 15 dana i kontrolu nivoa posle druge inekcije Da li je terapija dobra,da li treba nesto fodatno uzimati.inace sam gojazan,a zrenutno sam u fazi ozbiljne dijete.imam 120 kg,a vec sam smrsao 10,nameravam da lilazu skinem ispo 100. Uzimam lek lopril za pritisak i konkor za aritminu,koja mi je dijagnostikovana. Koliko je potrebno primiti inekcijs testosterona,kako bih doveo ured sexualnu funkciju. Nemam uvecanje prostate,tumor marker uredan.

    Odgovoreno: 27. 09. 2020.
    • Postovani,

      ukoliko, kao sto kazete, proces slabljenja erekcije traje vec dve godine, smatram da je moguce specificnim i vrlo preciznim vezbama ojacati misice korena penisa. ti misici smanjuju oticanje venske krvi da bi erekcija bila dugotrajnija i pre svega jaca. bavim se inkontinencijom i tu trening te sekvence utice i na erekciju, odnosno pomazu pri tretiranju erektilne disfunkcije.

      u beogradu cu ordinirati u petak 02.10. ukoliko zelite da vam objasnim proceduru treninga i pomognem po tom pitanju, zakazite termin za taj petak 02.10 , recimo u 13h.

      pozdrav

      nenad gvozdic

Ostavite komentar