1. Psihička tortura u braku

    Pitanje broj: #44354

    U braku sam 8 godina. Zabavljali smo se 6 godina. Imamo dva dečaka od 8 i 4 godine. Muž i ja smo u vrlo lošim odnosima. On je na položaju i preti mi svojim vezama. Uvek on započinje svađe (a živimo sa svekrvom), histeriše i hvata se za svaku sitnicu. Dva meseca trpim psihičku torturu, a nisam odgovarala na to. Iživljavanje svake vrste. Deca su možda par puta prisustvovala njegovim izlivima besa. Stariji dečak na crtežima ne crta oca iako on sa njima ima korektan odnos. Ja želim da se razvedem, ali on sada pokušava da spase brak zbog dece i kaže da sam sebična jer mislim na sebe. Želi da ide u bračno savetovalište, a ja ne. Mislim da to nema svrhe jer se on malo primiri, pa opet agonija. Nijedan problem ili težu situaciju ne može da podnese, pa mu ja služim kao džak za pražnjenje. Stalno menja mišljenje, čas će me pustiti sa decom, čas će uzeti decu. Raspoloženje ide od plača do agresije

    Odgovoreno: 04. 11. 2009.

Komentari na pitanje: #44354

    • Imam problem sa devojcicama. Jedna 0d 11, druga 12 god. Deca su okrenuta gledanju interneta. Bezvoljna,ne uce,  slabo zainteresovana za skolu. Nemaju puno drugara. Tesko se snalaze. Na probleme i ogranicenja reaguju lupanjem i agresijom. Sta treba uraditi? Pozdrav!.

    • U braku sam 12 godina. Muz reaguje na probleme stalnim ponizavanjem,psovanjem,pa cak i fizickim nasrtajem.Trpim i borim se.Deca su 11 i 12 godina. Prisustvovala su i njegovim nasrtajem. Mislim da, kada ga uhvati bes, on ne zna da ga kanalise.Onda krece da urla,vredja, ponizava i omalovazava. Mene stalno i okrivljuje za sve. Molim Vas pomozite.

Ostavite komentar