1. Pitanje broj: #15234

    Hvala Vam na odgovoru, ja bih još da Vam pišem, jer nemam kome drugom da se obratim. Pre nedelju dana bilo je rodjedansko slavlje kod rodjaka od moje devojke, ja se nisam osećao dobro i nisam hteo da idem sa njom, ona je došla kući u 3 ujutru i sutradan smo se posvadjali zbog toga i ona mi je tražila da napustim stan. Ja sam to i uradio bez stvaranja još većih problema, mirno sam pokupio svoje stvari i napustio stan, posle nedelju dana zahvaljujući njenoj majci sam se vratio u stan, trenutno sam sa njom, ali ona kaže da hoće da se odseli i da će mi ostaviti stan. Njena majka i sva njena porodica pokušavaju da je urazume da ostane sa mnom, ali ona sluša svoju najbolju drugaricu koju svi poznaju kao lošu osobu i hoće da ide kaže mi da ja i ona više ništa nemamo zajedno i da samo možemo ostati prijatelji dakle moje pitanje glasi: kako da ja sačuvam našu vezu da ostanemo zajedno? Oprostio sam joj prevaru i mnogo stvari sam uradio za nju, ali ona to uopšte ne vidi ili se pravi da ne vidi. Ja sam pred njom iskren i nemam nikakvih tajni i to njena majka dobro zna zato me mnogo i voli. Ja hoću da sačuvam našu vezu i da imam decu sa njom volio bi da se ona promeni, ona ima 21 god. a ja 22 .Da li je moguće da se ona promeni i da počne da razmišlja kao ja?
    Uz dužno postovanje hvala Vam na odgovoru, moram Vam reći da mi je prošli odgovor pomogao i mnogo Vam hvala za to. Nadam se da ćete mi moći odgovoriti i na ovo pitanje, jer moj život je komplikovan, a nemam nikakvu podršku i pomoć sam sam u svetu. Još jednom Vam hvala na razumevanju.

    Odgovoreno: 21. 11. 2008.
    • Poštovani,
      ako sam Vam pomogao kako to da još uvek njena najbolja drugarica ima najveću moć, a da se Vi i dalje tiho i mirno povlačite i uz tuđu poMOĆ vraćate? Nemate podršku, sami ste na svetu. Neko bi rekao da vi MOĆ stičete izražavajući nemoć!? Tada Vam izgleda najviše pomažu. Ali u slučaju Vaše partnerke takva taktika izgleda neće proći i potrebno je da pokažete i svoju stranu koja zna da se bori i drugačije za ono do čega Vam je stalo. Ne kažem da treba da se ponašate loše kao njena drugarica, već da razmislite koja su se Vaša drugačija ponašanja dopala Vašoj partnerki u vreme kada je slušala i Vaše mišljenje i želje.
      Srdačno još jednom

Komentari na pitanje: #15234

    • Dečko, mlad si, ona je mlada. Očigledno ne zna šta hoće. Najbolje je da napustiš tu priču, odeš i gradiš svoj život, a nju pustiš da se sabere. Ne možeš planirati zajednički život i decu sa devojkom koja te isteruje i više veruje drugarici. Idi, naći ćeš u životu još devojaka, naići će ona koj će graditi život sa tobom bez trzavica i komplikacija koje nisu potrebne. Nekada prosto treba dići ruke i otići. Jeste bolno, ali vredi. Bolje sada dok ste mladi i nemate dece, nego posle.

Ostavite komentar