1. Pitanje broj: #54747

    Moj muž je dijete alkoholičara, majke borca koja je izdržala 35 godina u braku sa njegovim ocem i pored svih nedaća i problema ostala u tom braku kako bi dijeca imala svoj dom i oca. Naime, ja i moj muž smo već 4 godine u braku. Od prvog dana smo imali problema što se tiče svega, različite smo nacionalnosti, ali to nam nije bilo važno tada kao ni sada, kada su poćela vrijeđanja od strane njegovih on je bio solidaran i potražili smo drugi dom. Tri godine smo živjeli i sada živimo kao podstanari. Imamo odlične poslove odlično zarađujemo ali nikada nismo zanemarili činjenicu da ne pomognemo njegovim. Ja sam i pored silnih vrijeđanja nasrtanja na mene prešla preko svega podigla ogromnu sumu novca da riješimo stambenoi pitanje i počnemo praviti kuću kod njegovih. Tada sam gledala samo da pomognem negovoj majci da joj vratim sina ali i svom mužu jer koliko god imali sretnih trenutaka u životu on doista nikada nije bio sretan sve do tog momenta kada smo zajedno odlučili da se vratimo na njegov teritorij i počnemo praviti nešto naše. To traje već godinu dana a i sa tom izgradnjom i naš problem. Mi smo istih godišta oboje imamo 27 godina nemamo dijece i tu nastaje moje pitanje. Već godinu dana počeo je izbjegavati me kao ženu, ako ja želim sex on je ili umoran ili ga boli glava; počela sam misliti da je to u istinu tako kada ga pitam i kažem da želim djecu on kaže još malo, to bi trebalo da znači da nije vrijeme, sa njegovim pokušavam biti 100% korektna obilazoiti ih, pomagati im samo da bih njemu dala do znanja da želim brak sa njim i dami ništa ne predstavčlja problem, ali kada sam nedsavno shvatila da me taj moj muž izbjegava i po pitanju sexa ostala sam nemoćna. Naime ja sam med. Sestra. Radim u smjenama, kada sam nedavno došla iz noćne smjene našla sam njegov donji veš pun sperme. To se poćelo stalno dešavati, jako me pogodila činjenica da mu je samozadovoljavanje bolje od sexa samnom. Molim vas pomozite mi šta da radim. Kako da riješim svoj problem a ujedno i taj što on ne želi dijecu. Unaprijed hvala.

    Odgovoreno: 14. 03. 2010.
    • Poštovana,
      Za svaku pohvalu je što vi i vaš muž i pored svih nedaća na koje nailazite, stojite jedan uz drugog i borite se zajdno uprkos svim problemima. I sami kažete da je njegova majka borac, ali ne smete zaboraviti na činjenicu da je i vaš suprug živeo u jednoj nezdravoj atmosferi pored oca alkoholičara što svakako nije bilo lako i lepo detinjstvo. Neke životne uloge učimo po modelu i vaš suprug svakako ne želi da bude otac kakav je bio njegov, već svakako mnogo bolji koji će svojoj deci biti dobar otac i priuštiti im sve blagodeti koje on nije imao kao dete. Shvatam da ste povređeni kao žena ali mi se čini da vaš suprug još nije spreman za ulogu roditelja, i da je to svakako jedan od razloga zbog čega izbegava seks sa vama. Svakao da bi otvoren razgovor između vas bio jako koristan, izvojevali ste mnoge bitke do sada pa ćete sigurno i ovu izvojevati zajedno. Nadam se da odgovor bio dovoljno dobar.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #54747

    • Draga 27ogodisnja udata, nemogu a dane napisem da me je jako zabolelo vase pismo. Ja ne verujem da vas muz samo ne zeli decu s vama. Mislim da on ne zeli da ima ikakve sexualne odnose s vama. Znam puno slucajeva takvih a prvi koji sam upoznala bio je naravno moj. I to je tako, mi njima dosadimo ili vec. . . Oni ocekuju neznam kakve likove sa tva ili holivudskih filmova, o cemu li mastaju nesrecni dok mi sedimo pored njih i volimo ih. Te zene iz snova i te koje zamisljaju dok masturbiraju, to su neke koje iz fantazija. . . A mi ih volimo. Verovatno par godina braka ubija kod njih svaku romantiku ukoliko mi nismo dovoljno "zene" tj pomalo pokvarene i da vecito igramo ulogu mamlejnja i nudjenja pa ne-davanja poljupca ili cega vec. . . Vas muz. . . Treba da priocate s njim. Zasto to radi bez vas? Ne moze da saceka ili u snu ili sta? Ne voli vas? Voli vas ali. . . Ne razumem? Ako en zeli decu pa pobodu kupite neku zastitu. . . Sex je osnova zdravog braka. . . Morate da pricate s njim. Morate. . . Dok ste jos mladi i dok imate sanse. . . Za drugi i bolju priliku. Molim vas pricajte s njim!

Ostavite komentar