1. Pitanje broj: #80538

    Zdravo imav visoko ast 1200, pozitivni brisevi od grlo i nos, beta hemoliticen streptokok, cesti gnojni angini. 2 god primav ekstencilin, mi padna na 700, napraviv tonzilektomija. Po 8 meseci od operacijata mene ast mi e 720. Ne cuvstvuvam nikakvi problemi, ni srce, ni bubreci, nemam nikakvi isipi. Dali treba da me zagrizuva ova ast, dali da pravam nekakvi ispituvanja, dali treba da prodolzam da primam ekstencilin? Odnapred blagodaram

    Odgovoreno: 11. 04. 2011.

Ostavite komentar