1. Pitanje broj: #74226

    Postovani, imam sina 5 god. Koji je 3 puta u roku od mesec dana imao vrtoglavice. Svi pregledi krvna slika neuroloski itd. Su bili uredu, osim timpanometrije koja je radjena pre 40 dana. Pritisak u uhu je bio u jednom 299 u drugom 255. Terapija koja je koriscena je 10 dana pancef, flumicil adrianol posle toga vividrin sprej, erius, prospan. Juce je radjena timpanometrija pritisak u uhu 220i 250. Jedan lekar kaze da bi trebalo operisati treci krajnik dok drugi predlaze da pokusamo sa nazonex sprejom i gentokulin kapima. Dete ima i stafilokoku u nosu koja je izolovana pre 4 dana. Napominjem da se vec mesec dana dete odlicno oseca i nema vrtoglavicu i nikakve simptome vezane za treci krajnik normalno dise. Sta da radimo da li detetu od 5 godina davati nasonex, da li operisati treci krajnik iako se dete odlicno oseca

    Odgovoreno: 28. 12. 2010.

Ostavite komentar