1. Pitanje broj: #108724

    Postovana, nakon terapije moj sluh se poboljsao i gotovo vratio na staro. Ali je i dalje timpanogram levo uho b. Sta to znaci? I jel moze da dodje do poboljsanja? Pijem gelo myrtol jos 10 dana, koristim physiomer za ispiranje nosa. Hvaka

    Odgovoreno: 29. 11. 2012.

Ostavite komentar