1. Pitanje broj: #225347

    Postovani doktore, na koji nacin bih mogla da dodjem do Vas sa kompletnom kardioliskom dokumentacijom moje majke, zivimo u Pancevu, ja bih zelela Vase misljenje vezano za stenozu srcanog zalistka. Da li postoji mogucnost da zakazem konsultacije bez uputa od strane Zdravstvene ustanove u Pancevu. Hvala Vam unapred na izdvojenom vremenu za citanje ovog maila. Srdacan pozdrav, zabrinuta cerka.

    Odgovoreno: 20. 04. 2024.

Komentari na pitanje: #225347

    • Svetlana Ninkovic 22. 04. 2024.

      Poštovani, imam pitanje za doktora Ivana Stojanovića, kardiologa. Poslaću kompletan izveštaj moje mame, dijagnoza je stenoza srčanog zalistka. Molim Vas za mišljenje, preporučuje se operacija, ja sam jako zabrinuta kako bi ona to podnela zbog toga što je već dugo godina dijabetičar na insulinu, 4 puta dnevno. Molim Vas za savet i ako ikako postoji mogućnost da se dodje do Vas, ali bez uputa od strane Zdravstvene ustanove u Pančevu, gde živimo. Unapred hvala.

    • Postovani, u ponedeljak 22.4 ću imati kompletan nalaz i izveštaj za mamu, pošto je nosila holtere treba da se očita, pa ću ga poslati i Vama i doktoru Ivanu Stojanoviću. Mama je 48.godiste, ima ugradjen jedan stent, odstranjenu štitnu zljezdu,dijabetičar na insulinu 4 puta dnevno. U pitanju je stenoza srčanog zalistka 48 protok, suzenje. To ćete Vi bolje videti kad pošaljem kompletnu dokumentaciju. Hvala Vam puno unapred.

Ostavite komentar