1. Pitanje broj: #56970

    Postovani,
    imam problem sa srcem vec 5meseci. Menjala sam lekare i tretmane, ali bez uspeha. Niko ne moze da mi da odgov. Teraiju. Sumnja se na pocetak agine pekt. Od lekova pijem lopion, norvasc, bisoprolol. Rezultati ultrazvuka srca: usporena relaksacija mitralne valvule, degenerativno izmenjene, dobre ukupne kinetike, mr1+. Postojanje pleuroperikadijalnih priraslica. Adhaesiones pleuropericardiales l31, 8. Hyperlipoproteinaemia e 78, 2. Sy: vertiginousm. S vremena na vreme ziga me srce, osecaj pecenja, brzo se umaram, i imam povisen krvni pritisak (ponekad) . Imala sam povisen holesterol i trigleciride, sada su u redu. Ne pijem, ne pusi i ne pijem kafu. Hvala vam od sveg srca. Prijatno.

    Odgovoreno: 14. 04. 2010.
    • Poštovana,
      Tegobe koje opisujete ne liče na anginu pectoris. Imate terapiju za povišen krvni pritisak. Ultrazvuk srca nije loš, mislim da nemate nikakav početak angine i da nemate nikakvih naznaka bolesti srca.
      izvinjavam se zbog zakašnjenja sa odgovorom, nisam bio u srbiji neko vreme.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #56970

    • Mogli bi u skorije vreme i meni da odgovorite, iako sam danas poslala. . . Ne mogu vise da se gledam u ogledalo od natecenih ociju i onako ne vidim nista. . . S postovanjem. . .

Ostavite komentar