1. Pitanje broj: #55618

    Koksaki virus mi je potvrdjen pre vise od godinu dana, jednom sam ga vec prelezala pre dvanaest godina. Svakodnevno se srecem sa sledecim simptomima, temperatura 37, 2, crevni problemi kao kod stomacnog virusa, malaksalost, aritmija. Od terapije uzimam koenzim q10, vitamin a, b, c i e iz hrane i od skoro organski germanijum. Imam 34 god. I kako ovo stanje dugo traje interesuje me da li postoji nacin da se oslobodim virusa, pitam iz razloga jer nisam radjala a htela bih potomstvo. Isto tako me interesuje da li sam opasnost za svog parnera, tacnije, da li mogu da mu prenesem virus. Redovno idem na ultrazvuk srca, miokarditis nije prisutan, jedino sto imam mitralni prolaps srca. Volela bih da cujem misljenje kardiologa i virusologa, unapred, hvala.

    Odgovoreno: 21. 03. 2010.
    • Poštovana,
      Kao kardiolog mislim da je vaš kardiološki status uredan i da nemate razloga za brigu. Neka ostane neki ritam kontrola na 6 meseci, biće dovoljno. U pravu ste za eradikaciju virusa, konsultujte imunologa.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #55618

    • I ja imam otprilike iste probleme kao i ti, i cesto ne znam sta da radim, uglavnom mi kazu da ne treba da brinem ali nije mi svejedno kad mi je lose

Ostavite komentar