1. Pitanje broj: #53352

    Postovani kolega, evo godinu dana kako ste mi ugradili stent na distalnom delu leve silazne koronarke, a pre toga /mesec dana/imao sam infarkt pa je ugradjen i stent na desnoj/proksimalni deo/koronarki-na koronarografiji postoje suzenja i na dve grane cikumflekse oko 60 procenata,. No nakon testa ffr sa adenozinom -0, 87 odustalo se-postoji i suzenje od 4o posto na pocetku leve koronarke pitanje-da li da i dalje pijem plavix zbog visesudovne stenoze i koliko dugo-vase licno misljenje

    Odgovoreno: 18. 02. 2010.

Ostavite komentar