1. Pitanje broj: #5308

    Imam 25 godina i dijagnoza od rane mladosti mi je nodalni ritam.Posto sam osetila ubrzan rad srca pre 5 godina doktor mi je prepisao presolol koji sam pila 3 godine, ali sad pijem propranolol 2x1/4 jer mi presolol snizava pritisak.Vise puta sam radila holter i ultazvuk srca i sve je u redu sem sto imam 120000 otkucaja na dan.Pre oko godinu dana sam osetila neka preskakanja koja se sve cesce javljaju i vrlo se neprijatno osecam kada mi se to dogodi.Odgovor kardiologa je bio da je samnom sve u redu ali ja osecam da nije.Da li je ovo opasno?

    Odgovoreno: 18. 05. 2008.

Ostavite komentar