1. Pitanje broj: #45906

    Postovanje, imam 20 godina i pre mesec dana osetila sam jak bol u grudima, potrebu za dubljim udahom i naravno ogroman strah, knedlu u grlu i lupanje srca, jer mi se nikada ranije nista slicno nije desilo. Student sam i uz to putujem pa sam pomislila da se to dogodilo usled napora i lose ishrane. Mirovala sam par dana medjutim to se ponovi s vremena na vreme. Posetila sam kardiologa, uradila i ekg i ultrazvuk i receno mi je da imam ispad mitralnog zaliska i da je to cest slucaj kod mrskastih devojaka, a ja sam jedna od tih. No, ja sam sebi natovarila da mi je ko zna sta, i danima sam napeta bez nekog razloga, javi se knedla i bol u grudima, odem na internet i citam o raznim bolestima kao sto je angina i sl. Zanima me vase misljenje, da li je sve ovo moja psiha i da li postoji razog da sumnjam u nesto ozbiljno?

    Odgovoreno: 22. 11. 2009.
    • Poštovana,
      Marija, sa 20 godina i bolom u grudima za jedno 30 godina treba da pomislite da li ima veze sa srcem. Sada naravno nema, niti liči, niti može da bude. Aktivirajte se fizički, izbacite problem srca iz glave jer ga nemate.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #45906

    • Poštovani imam pitanje. Imam 15 god i doktori su mi nasli ispad mitralnog zaliska .Rekli su da će to proći samo od sebe i da nije opasno pa imam pitanje da li je to tačno?

    • ana dragovic 23. 11. 2009.

      Jos da kazem, da su uradjene analize krvi i urina takogje ginekol. i endokrinoloske, brine me temp uz tegobe koje je navela cura takodje imam 20 godina

    • ana dragovic 23. 11. 2009.

      Imam povisenu tjelesnu temperaturu koja se krece od 37 do 37 sa 4, popodne samo., traje vise od pola godine, imam lupanje srca zamor

Ostavite komentar