1. Pitanje broj: #45284

    Molim kardiologa za odgovor. Imam 48 godina i godinama ranije povremen tahikardije koje su lecene povremenim uzimanjem propranolola i bromazepama. Sada je to ucestalije i pocinjem da ih se plasim, da ih iscekujem i to mi remeti zivot jer mi unosi strah i nelagodu. Uglavnom se javljaju pre podne. Nizak pritisak koji nekad malo skoci i problem u poslednje vreme sa cestom stolicom i krcanjem creva. Bila sam uzastopno na uz za par meseci i lekar kaze da je mozda bio nekii virus i protrcao i da je inace srce normalno. Na holteru je takodje bio zanemarljiv broj preskoka. Dg palpitatio st post perimiocarditidem virosam susp. Prolapsus partialis cuspidisposterioris i mitralis cum insuff gr minoris. Uraditi seroloski test ig g na cmv. Ebv i adeno coxsacki. Da li da to radim ako je virus vec prosao? Ima li mesta za bojazan i sta dalje? Jel spadam u rizicnu grupu za trenutno aktuelni virus? Hvala unapred. Molim hitan savet.

    Odgovoreno: 20. 11. 2009.

Ostavite komentar