1. Pitanje broj: #39789

    Pitanje za kardiologa vec 4 godine pijem propranolol i bromazepam po potrebi. Konstatovana mi je aritmija sa pocetkom angine pektoris. Desava se, u poslednje vreme veoma cesto, da imam pritisak 80/50. Poaslednja tri meseca bolovi u predelu grudi su ucestali, a cesto se zadisem i pri najmanjem naporu. Posle 25 godina, ostavila sam cigarete, ali sam se ugojila 15 kg. Bila sam za sve ovo vreme samo jednom na kontroli-moja greska! Da li se angina pektoris moze ustanoviti samo u toku napada? Smem li da pijem lekove kada radim ekg? Inace posao mi je stresan-radim u prosveti. Unapred zahvaljujem na odgovoru.

    Odgovoreno: 09. 10. 2009.

Ostavite komentar