1. Pitanje broj: #28704

    Poštovani doktore,
    molila bih odgovor na sledeće pitanje, od februara 07, uzimam holipam od 20 mg. Sem toga i monopril od 20 mg ujutru, vazotal od 5mg uveče, cardiopirin posle ručka i pomenuti cholipam uveče. To je terpija, koju sam dobila nakon naglog skoka pritiska i utvrđenog zakrečenja krvnih sudova vrata (60% i 40% ). Holesterol je bio blago uvećan. Holesterol je vraćen u normalu vrlo brzo, zakrečenje se polako smanjuje. Moje pitanje je da li je opasno da već treću godinu pijem svakodnevno cholipam? Tako je rečeno mom suprugu u apoteci, a kardiolog je jeseni 08. rekao da nastavim istu terapiju, inače, srce je uredu. Imam i blage noduse na štitnoj žlezdi, koja odlično funcioniše. Nadam se da nisam bila konfuzna i molim za odgovor.
    Pozdrav.

    Odgovoreno: 24. 05. 2009.

Ostavite komentar