1. Pitanje broj: #23221

    Cetiri meseca pole uradjenog baj pasa cesto imam nepravilan puls (preskakanje).Kardiolog mi je prekinuo terapiju beta blokatora,jer sam imala izrazito nizak puls.Sada osecam kako mi srce nepravilno radi,zamaram se i nestabilna sam.Cekam odlazak u Nisku banju.Da li je moguce terapijom stabilizovati bolest?
    Unapred zahvalna,

    Odgovoreno: 11. 03. 2009.

Ostavite komentar