1. Pitanje broj: #19118

    Poštovani,
    Molim Vas za odgovor i objašnjenje u vezi sledećeg: 20.Decembra.2007.godine su mi na institutu za KVB "Dedinje" urađena 4 bajpasa a 29.Februara.2008.godine mi je istoj ustanovi izvršena operacija aneurizme abdominalne aorte.Posle druge operacije imam probleme sa znatno smanjenom impotencijom,erekcijom i suvim ejakulatom.Od doktora na Vašem sajtu sam dobio objašnjenje da su nastali problemi posledica operacije AAA i "ugašenih" krvnih sudova,koji više nisu u funkciji.
    Moje pitanje je da li smem i mogu li da koristim lekove za stimulaciju i održavanje erekcije kao što su CIALIS ili LOOZENGA s obzirom na dve navedene operacije. Napominjem da orgazam doživljavam normalno, kao i pre operacija. Od vaskularnog hirurga koji me je operisao sam dobio usmeno objašnjenje da ove lekove (koje mi je i preporučio) mogu nesmetano da koristim bez posledica po zdravje.
    Interesuje me Vaše mišljenje u vezi ovog problema?

    Odgovoreno: 14. 01. 2009.

Ostavite komentar