1. Pitanje broj: #1850

    pre 2 godine zbog ubrzanog rada srca javila sam se kardiologu.Doktorka je   konstatovala LGL sindrom ali je njeno misljenje bilo da on nije posledica   tahikardije koju sam osecalj.Daljim analizama kod endokrinologa otkriven   je   hasimoto sindrom.Od tad sam pod terapijom i moji rezultati stitaste zlezde   su u granicama normale i redovno ih kontrolisem.u pocetku sam uzimala   terapiju jednu cetrvrtinu propanolola ali mi je ukinuta.Moj problem je sto   sa vremena na vreme imam ubrzan rad srca koji traje par sekundi osecam ga   kao udar u grudima.kardioloski pregled uredan.Imam 30 god. fizicki sam   aktivna i redovno se rekreirem.Zanima me da li je potrebno da uzimam   betablokatore.pritisak130/80 oko 90 otkucaja. hvala  

    Odgovoreno: 29. 11. 2007.

Ostavite komentar