1. Pitanje broj: #1576

    mom 11god sinu pri slucajnoj kontroli srca {kontrola po preporuci   pedijatra zbog uzimanja TARGETOLA 200mg dnevno imao je 2 napada epilepsije   pre 6 meseci} kardiolog je utvrdio sistolni sum srca ne uzima nikakvu   terapiju a bavi se aktivno sportom fudbal dali je to posledica targetola i   dali treba da uzima terapiju.HVALA ZAGRIZENI OTAC IZ MAKEDONIJE    

    Odgovoreno: 06. 11. 2007.

Ostavite komentar