1. Pitanje broj: #13332

    Poštovani,
    Već duže vreme imam hronični umor, u poslednje vreme imam preskakanje srca i bol upredelu grudnog koša , da napomenem hroničnu mučninu i uopšte stomačne tegobe, imam i svakodnevnu vrtoglavicu više kao problem balansiranja, kao da sam non stop pijan. Pre godinu dana urađena EKG , EHO I Tradmil test bili su normalni.
    Da li je potrebno da uradim ponovo kardio testove, posebno zbog umora peskakanja srca, vrtoglavice i bolova u grudima?
    Unapred zahvalan na odgovoru.

    Odgovoreno: 30. 10. 2008.

Ostavite komentar