1. Pitanje broj: #1152

    Imao sam 2001.god. kokaki virus ali bez trajnih posledica za srcani misic   posto je to bila neka blaza varijanta, tj. pronadjena je mala kolicina   virusa(laicki receno). Sada me interesuje da li postoji opasnost da se to   ponovo vrati posebno zbog toga sto relativno cesto upraznjavam razne vrste   fizicke aktivnosti, ponekad se zamaram i preterano iako nisam uvek u   najboljoj kondiciji. Sada planiram da tokom zimskih meseci krenem redovno   u   teretanu pa me zanima da li postoji neki rizik s obzirom na to sto sam   prelezao koksaki. Da li je potrebno uraditi neki pregled? Inace, u vreme   kada mi je pronadjen virus radio sam ultravuk srca koji je bio uredu kao i   godinu dana kasnije kada je takodje bio u redu. Da napomenem da cesto   osecam   psihicki pritisak i imam neku vrstu straha kada treba da idem na neku   fizicku aktivnost. Mislim da je to jednim delom i posledica sto je za mene   ovaj virus i dalje velika enigma. Sada imam 24 godine.

    Odgovoreno: 08. 09. 2007.

Ostavite komentar