1. Pitanje broj: #10037

    Postovani dr Perisic. Moja mama (57 god), relativno dobrog zdarvlja (sem osteoporoze) i visokog krvnog pritiska (pije lekove), normalne kilaze, pusac, vadila je krv i ja vam saljem njene rezultate. Koliko vidim nije dobar holesterol i ja se bojim nekih srcanih bolesti kao posledicu toga. Molim Vase misljenje i savet kako dalje. GLU 5.0 mmol/L; BUN 7.0 mmol/L; CREA 71 umol/L; URCA 297 umol/L; TBI 6.4 umol/L; AST 33 U/L; ALT 44 U/L; GGT 19 U/L; ALP 54 U/L; TGL 0.9 mmol/L; CHOL 7.9 mmol/L; LDL 5.3 mmol/L; AHDL 2.23 mmol/L; RISK 3.5; IBCT 63.4; %ISAT 19.1 %; IRON 12.1 umol/L; WBC 9.8 x10~9/L; LY 21.2 %; MO 7.0 %; GR 71.8 %; LY# 2.1 x10~9/L; MO# 0.7 x10~9/L; GR# 7.0 x10~9/L; RBC 4.25 x10~12/L; Hgb 143 g/L; Hct 0.442 L/L; MCV 104.2 fL; MCH 33.7 pg; MCHC 324 g/L; RDW 14.1 % Plt 252 x10~9/L; MPV 8.7 f/L; Pct 0.220 %; PDW 15.8

    Odgovoreno: 31. 08. 2008.

Ostavite komentar