1. Pitanje broj: #103223

    Ima bolove u predelu srca i tesko disem sta da radim? Unapred zahvalna

    Odgovoreno: 31. 07. 2012.
    • Poštovana,
      Niste nam naveli koliko je bol dugo trajao, da li se širio, da li je bio praćen preznojavanjem. . .
      bez ovih podataka možemo savetovati što pre pregled lekara i ekg a nakon tpoga će se proceniti o čemu se radi i savetovani eventualna dopunska dijagnostika.

      stoijimo vam na raspolaganju.
      dr aleksandra petrović
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #103223

    • Vec duze vreme osecam bol u predelu srca, taj bol prelazi u ledjima leve strane, cesto se i desava da osetim jako gusenje u grudima. Nakon javljanja lekaru dobila sam lek tensec od koga ne osecam neko poboljsanje. Sta je uzrok i sta da radim povodom toga???

    • Vec dosta dugo godina imam broblem sa disanjem, stalno imam potrebu da duboko udahnem a ne mogu. Radio sam sve analize i rekli su mi da je na psihickoj bazi. Pijem ksalol 0. 25 vec 7-8 godina i bilo mi je ok, zadnjih godinu dana mi se isto desava kao i ranije. Skoro sam radio analize krvi, zlezde, srca i sve je ok sem sto imam malo nervozno srce, tako kaze doktor i dao mi je da pijem corvitol po pola tablete ujutru i uvece. Naravno ksalol idalje pijem jednom uvece ali ja i dalje tesko disem. Kao da imam neku loptu u predelu zeluca pa mi tu ne da da disem. Inace sam radio i ultrazvuk stomaka i rekli su mi da imam malo mulja u zucnoj kesi.

Ostavite komentar